<<< homepage
 
BEELDEND WERK

2005 JO & VICKY

j&v"Via de de representatie van een huidoppervlak wil Els Soetaert ook het belang van het voelen, de tastzin, het (aan)raken veruitwendigen." SOfie Van Loo
2005 INSIDE/OUT Part I & II

Good Vibration"Els Soetaert neemt de lege ruimte als uitgangspunt van haar performance/installatie INSIDE/OUT. Ook hier is het de lichamelijke aanwezigheid van de kunstenares die een iglo uit kleefband van binnenuit in een warme gloed onderdompelt." (Sofie van Loo)
2005 HET FIETSJE

fietsjeEen kinderfietsje van doorschijnende tape.
2005 (BUIK)

Good VibrationNaar aanleiding van het project 'Planet Gender' maakte Els Soetaert deze reeks zwevende figuren van doorschijnende tape.
2005 CLOSER

Good VibrationCLOSER bestaat uit een reeks fotootjes van 15 op 10 cm die met de hand zijn opgeschuurd. Enkele overgebleven details trekken de aandacht en geven je een vermoeden van wat er te zien was. Als kijker word je aangezogen tot deze (intieme) plekjes.
2004 THE COLOR OF TIME

Good VibrationTHE COLOR OF TIME is een video-installatie waarbij Soetaert op speelse wijze het fenomeen 'het verglijden van tijd' in beeld brengt.
2004 ICELAND (S)TRIP

Good VibrationIn oktober 2004 trok Els Soetaert doorheen IJsland en maakte een diareeks van landschappen waardoorheen ze een strook tape trok. Een spoor werd achtergelaten, maar ze nam dit spoor ook weer terug.
2004 FADE OUT

fadeouteEen collage van in water opgeloste foto's (4 x 45 cm bij 60 cm). Een vierluik.
2004 AVEC LE TEMPS

avecletempsIn water gedrenkte en opgeloste foto's (100 cm bij 75 cm). Een drieluik.
2004 STENEN

Good VibrationNaast een hoop echte, zware stenen liggen een hoop doorschijnende, holle stenen, gemaakt uit tape, licht te wezen.
2004 TAFEL EN STOELEN

Good Vibration"De kunstenares schept ook verschillende installaties uit kleeflint. Na ze volledig te hebben beplakt, haalt Els Soetaert de objecten (stoelen, tafels,...) en lichamen uit hun plastieken omhulsel." (Sofie Van Loo)
2004 GOOD VIBRATION

Good VibrationHeeft elke mens het verlangen om aangeraakt te worden zonder ...
2004 ALS IK 'S AVONDS SLAPEN GA

Do Not Touch / Fragile / But Please DoUitgangspunt is een kamer in Het Huis van Alijn. Soetaerts ingreep bestaat eruit dat ze een deel van een meubel met windels omwikkelt ...
2002 DO NOT TOUCH

Do Not Touch / Fragile / But Please DoNaar aanleiding van haar voorstelling DO NOT TOUCH FRAGILE maakte Soetaert een fotoreeks met close ups van lichaamsdelen waarop
2001-02 IK WAS HIER

Ik was Hier
Een andere kijk op familie- en vakantiefoto’s, op tijd en ruimte.