<<< homepage
 
LICHAAMSWERK
->cranio -> watsu®
-> fascia -> haptonomie


WAARVOOR WORDEN DEZE THERAPIE╦N AANGEWEND ?


cranio en watsu


Naast het creŰren van beeldend werk en performances is Els Soetaert ook actief als lichaamswerker/therapeut. Ze is opgeleid in de HAPTONOMIE, CRANIO SACRAAL en FASCIA THERAPIE, SER (Somato Emotional Release), WATSU«, SHIATSU en TAI CHI.


De verschillende lichaams- en bewegingstherapieŰn waarvan sprake kunnen worden ingezet ter verbetering van zowel fysieke als psychische klachten. Ze worden aangewend ter verbetering van o.a. : stress gerelateerde klachten, rugklachten, migraine en hoofdpijnen, nek en schouderklachten, fibromyalgie, reuma, artrose, osteoporose, pijn, chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, burn-out syndroom, depressie, angsten, zelfbeeld en eigenwaarde, persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, ... (de lijst is verre van volledig)
Deze therapieŰn zijn vrijwel geschikt voor iedereen. Het kan worden ge´ntegreerd in de zwangerschapsbegeleiding, of ingezet puur voor de ontspanning, als tegenwicht voor de stress van alledag.


Wens je een sessie te reserveren: klik op de foto voor de praktische gegeven.

-> CRANIO SACRAAL


cranio sacraal therapie


Cranio Sacraal werk is een zijtak in de ostheopathie, maar werd verder ontwikkeld o.a. Dr. John Upledger tot een volwaardige therapie.

Door zachte aanraking werkt men met het bindweefsel (fascia) die elke cel van het lichaam omringt. Doordat de handen van de behandelaar bovendien samen werken met het cranio-sacrale ritme, nodigt men het lichaam uit tot zelfgenezing.


Klik op de foto voor meer informatie

-> WATSU® en WATA


cranio en watsu


WATSU« of watershiatsu is een ontspanningsmethode in lichaamswarm water waarbij men wordt gedragen, ritmisch bewogen, en gemasseerd in extra verwarmd water (32░-35░). De rug wordt ontlast, wervelkolom en gewrichten worden soepel bewogen en het hele lichaam wordt gerekt en gestrekt in vloeiende bewegingen.
Ook ideaal als zwangerschapsbegeleiding.


Klik op de foto voor meer informatie


-> FASCIA


cranioZoals bij Cranio Sacraal Therapie wordt er aan de hand van zachte, doordringende aanraking, met de fascia (het bindweefsel) gecommuniceerd om het lichaam de ruimte en bewegingsvrijheid terug te geven die het in potentie heeft.


Klik op de foto voor meer informatie

-> HAPTONOMIE


cranio en watsu


De haptonomie wordt als basisbenadering ge´ntegreerd in de andere therapieŰn, maar kan ook op zichzelf aangewend worden.Klik op de foto voor meer informatie


PRAKTISCH

hoe reserveren

telefoon

praktijkadres

wat kost het

cranio sacraal therapie


Meer info en reservatie op 0486/ 27 65 53 of

mailto: els_soetaert@hotmail.com


De landsessies (cranio, fascia, haptonomie) gaan door in het Tremellin Centrum, Groot Begijnhof 48, 9040 St-Amandsberg/Gent, nabij Dampoort (later ook nabij Ronse)


En de WATSU® sessies gaan door in het Shambalah saunacomplex in Buggenhout (nabij Dendermonde). Een unieke plek met een verwarmd zwembad (35°).


Vraag naar de KADOBON !!!


Vraag naar de vier-beurten REDUCTIEKAART !!! voor WATSU®Klik op de foto voor meer informatie