<<< homepage
 
AGENDA

 

WAARUIT BESTAAT EEN KUS


Jo & Vicky


groepstentoonstelling met o.a. enkele werken van Els Soetaert
van 27/05 t.e.m. 23/09/2007
iin de galerie en beeldenpark van MONUMENTAL vzw,
Luipegem 77, 2880 Bornem
OPEN: woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00h-16.00h,
zondag van 14.00h-18.00h, en op afspraak


toegang: volwassenen: € 2,5, kinderen (-12:) gratis, groepsbezoeken: € 1,5/ persoon


tel./fax: +32(0)3 889 01 69
e-mail/ monumental@pandora.be
http://users.pandora.be/monumental


met werk van: Riëlle Beekmans, Priscilla Bistoen, Dolores Bouckaert, Wim Delvoye, Thomas Huyghe, Jef Lambeaux, Natasja Lefèvre, Linda Molleman, Félicien Rops, Stefan Serneels, Els SOetaert, Hilde Van de Walle, Frank Depoorter, Maryam Najd, Jan Van oost, Martine Stig en Cindy Wright

 

  LIQUID TIME

LIQUID TIME


De nieuwe dans-performance LIQUID TIME zal te zien zijn tijdens het performancefestival MOMENTUM (www.momentum-festival.org) in Les Bains (www.bains.be) in Brussel. Het festival gaat door op 16, 17 en 18 juni 2006.


“An apparition - the precision of presence - the ghostly and evanescent presence of a body in movement - the suggestion of the passing and the ephemeral - the transitory and the fragile...”


LIQUID TIME is een dans-performance van en door An Debie en Els Soetaert. Het is een samenwerking waarin de creatiewerelden van de twee performers, nl. het beeldend werk van Els en het bewegingswerk van An, met elkaar geconfronteerd worden en mekaar onderzoeken.


Voor meer info klik op de foto.
  PARCOURS / EXPO

Oog


16, 17, 18 en 23, 24 en 25 juni 2006 neemt Els Soetaert met de performance-installatie INSIDE/OUT en ander beeldend deel aan het kunstparcours georganiseerd door Cultuurkapel De Schaduw. Het gaat door in het immense gebouw van de Rodenbach Bottelarij/Brouwerij in Roeselare.

Voor meer info klik op de foto.
  EXPOSITIE

C.C, 
      Kroniek van een OntgeuringIn het najaar 2006 nodigt Cultuurcentrum Genk Els Soetaert uit voor het presenteren van een solotentoonstelling en een performance. Meer details hierover volgen later.
  ATELIER

LlamadaVia de organisatie NUCLEO vzw huurt Els Soetaert een atelier in het Begijnhof te Gent. Wanneer ze niet aan het repeteren is voor één of andere performance is ze daar aan het werk. Via de website www.nucleo.be kunt u een kijkje nemen in haar atelier.